Programul Rabla si in 2007

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 01.02.2007
Guvernul a decis continuarea programului de innoire a parcului auto. Pentru anul acesta s-au alocat sume pentru scoaterea din uz a 16.500 de masini vechi.
Oana Marinescu, purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat ca Ministerului Mediului a propus ca in acest an sa se aloce suma de 49,5 milioane lei, pentru scoaterea din uz a 16.500 de autoturisme uzate.

Prin acest lucru s-a confirmat continuarea programului Rabla si in anul 2007. Desi inca nu este vorba de un act normativ, decizia a fost luata si programul de innoire a parcului auto este gata sa demareze. Rezultatele privind imbunatirea calitatii aerului obtinute in anii precedenti au fost motivele principale ale continuarii proiectului.

Prin programul Rabla, propietarii masinilor mai vechi de 12 ani le pot preda la centrele de reciclare in schimbul sumei de 3.000 de lei noi, suma care o pot folosi doar pentru a plati avansul unei masini noi.

Comentarii (13)

  • csilla
    rabla
    ce naspa!!!!!!!!
    0 0
  • la cate dacii si olcituri si t
    rable vs euro2-3
    si asta pt. ca ne baga taxa de prima inmatriculare pt. masini euro2-3 care sunt de "n" ori la patrat mai bune comparativ cu exemplarele nationale si nu numai din parcul nostru auto. facetii in ciuda lu Tariceanu Citroen si lu' francezu de la Dacia-Renault si orientati-va la alte masini daca tot luati ceva prin programul asta (rabla2007) poate asa vor intelege ce vor Romanii!!!! Sa scape de rable si sa poata folosii masini decente cu vechime de pana la 12 ani .
    0 0
  • Razvan
    Rabla
    Stie cineva de cat timp trebuie sa ai masina ca sa o poti duce la remat?
    0 0
  • rabla
    stie cineva daca pe langa cei 30 mil care ti da pe rabla mai trebuie sa mai dai alt banii pt avans
    0 0
  • cristi
    mmmm
    cred ca ar fi mai bine sa se aloce vreo 5o000000.cu 30oooooo poti sa achiti doar o oglinda la o masina noua
    0 0
  • rabla 2007
    la programul rabla 2007 loganul s-a dat pe sub mana la iasi. si a mai scos o oferta la dacia, adica 400 de euro si am acceptat aceasta oferta dar am luat-o de pe stoc sa nu astept o luna de zile si au zis ca au modelul laureat 1,5dci numai pe culoarea albastru marin si tata a acceptat cu toate ca nui place nici lui . Parerea mea e ca este cea mai naspa culoare din gama logan poate daca era metalizata era perfect. Renault Megan are aceasta culoare si este metalizat se potriveste de minune dar la logan e naspa de tot dar pana laurma o am si eu asta e....cat despre angajati dealer dacia sunt cei ma cacaciosi, vor spaga sau ce?
    0 0
  • ...
    stie careva unde gasesc toate marcile d masini care participa la programul rabla ???
    0 0
  • pey...
    si io as dori sa stiu care sunt marcile participante la programul rabla...
    0 0
  • bianca
    programul rabla
    tot ce vreti sa stiti despre programul rabla (cum procedezi, ce acte-ti trebuie, marcile de masini participante la acest program) le gasiti pe www.afm.ro.......in formate de pdf.
    0 0
  • bianca
    avans ptr masina noua
    m-am interesat la Renault si in primul rand conteaza salariul, ca sa poti face un credit. aveai 3 variante de a obtine o masina:
    1. prin leasing, ceea ce e mai scump
    2. prin credit auto
    3. cu banii jos.

    la creditul auto sau cu banii jos, trebuia sa dai avans 30%, iar cand primesti masina tre sa dai si restul de 70%, din care se scad cei 30 mil din partea statului
    0 0
  • Claudia
    repoansonarea menitonata in cartea de identitare,o piedica pentru a participa la programul Rabla
    Tatal meu detine o dacie an fabricatie 1978.In 2003 a avut un accident, a schimbat cadrul fata la un service autorizat,RAR Hunedoara a repoansonat numarul de identificare,facand mentiunea respectiva in cartea de identitate.Doreste sa achizitioneze un Peugeot,a dat avansul de 3000 roni si cand a depus actele pt programul REMAT(rabla) i s-a spus ca nu indeplineste conditiile datorita repoansonari mentionate in cartea de identitate.El nu a schimbtaa masina ci doar o pisea!!!!Nu cred ca e corect.Cui trebuie sa ma adresez pt a rezolva problema.Risc sa pierd si locul de la programul REMAT si avansul dat
    0 0
  • adelina
    am o intrebare
    am si eu o intrebare pe acest site pot sa predau masina mea rabla in schimbul sumei de 3000lei noi?
    1 0
  • adelina
    ...
    VREAU UN RASPUNS CAT MAI REPEDE VA ROG
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru