R8 va fi si cabrio?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 20.02.2007
Presa europeana speculeaza pe marginea viitorului lui Audi R8. In planurile imediate: o versiune cabrio si trei noi motorizari superputernice.

Desi primele exemplare Audi R8 nu au ajuns inca in showroom-uri, presa europeana vorbeste deja de trei noi motorizari si chiar de posibilitatea foarte ridicata ca Audi sa construiasca mai tarziu o versiune cabrio a supercar-ului german.

Publicatia olandeza Autovisie spune ca versiunea decapotabila va fi botezata R8 Spyder si va aparea pe piata cel mai probabil in 2008.

Pe de alta parte, actualul V8 de 4.2 litri si 420 de cai va fi inlocuit in acel moment cu motorul V10 de 5.2 litri care deja isi face treaba pe S6 si S8. Mai mult, va exista, se pare, si o versiune RS8, care va dispune de un V10 biturbo care va dezvolta nu mai putin de 600 de cai putere.

In ceea ce priveste o eventuala viitoare vesriune diesel, R8 ar putea apela la motorul V12 TDI de 6 litri pe care il regasim actualmente sub capota lui Q7.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru