Raliul Suediei aduce un omagiu lui Colin McRae

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 23.01.2008
Organizatorii Raliului Suediei vor aduce un nou tribut regretatului pilot scotian Colin McRae.

Raliul Suediei, cea de-a doua etapa din WRC, va aduce un nou omagiu regretatului pilot scotian Colin McRae, decedat anul trecut in urma unei prabusiri cu elicopterul.

Organizatorii suedezi au decis sa ofere un premiu special pilotului care va reusi cel mai lung salt cu desprindere de pe trambulina „Varful lui Colin”, cea spectaculoasa din proba speciala Vergasen. Un oficial al raliului nordic a declarat: “Nu vom sti nciodata cat de mult a sarit Colin in acel loc, pentru ca abia ulterior ne-am gandit sa tinem statistici. Primul an in care am masurat salturile a fost 2006, cand Mikko Hirvonen a sarit 40,8 metri, insa anul trecut conditiile au fost diferite si nimeni nu s-a mai apropiat de acest record. Stim ca McRae a sarit chiar mai mult, insa nu vom sti niciodata cu cat”.

Premiul va fi inmanat in ziua de duminica, la finele raliului, cu prilejul ceremoniei desfasurate pe hipodromul din Karlstad.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru