Range Rover Freelander?

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 08.12.2006
Britanicii de la Land Rover au in vedere schimbarea denumirii lui Land Rover Freelander pentru a evita orice confuzie cu privire la imaginea de lux a modelului.

Land Rover ia in considerare rebranduirea recent-lansatului Freelander, pe care vor sa il includa in gama Range Rover pentru a imbunatati perceptia publicului care ar trebui sa vada in acest model un exemplar de lux. Astfel, avand in vedere faptul ca modelele Land Rover sunt vazute in majoritatea tarilor europene ca vehicule mai degraba utilitare si off-road, un Freelander poate scadea in ochii unui client care ar putea alege, din aceste considerente, un model premium ca BMW X5 in locul acestuia.

Un alt motiv al schimbarii denumirii ar putea fi faptul ca Freelander ar putea beneficia de avantajului pretului redus in comparatie cu modelele premium din clasa superioara cu care ar fi concurent.

Un purtator de cuvant al diviziei europene Land Rover a afirmat ca problema de marketing in acest sens este evidenta si ca au inceput dezbaterile interne pentru o eventuala schimbare de nume. Mai mult decat atat, rebranding-ul ar putea atinge mai multe modele din gama constructorului britanic, care vizeaza astfel pozitionarea cat mai corecta a tuturor modelelor sale.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru