Range Rover Sport acum si mai sport

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 01.08.2007
Hamman a pregatit un kit special pentru versiunea sportiva a SUV-ului britanic Range Rover. Ce a iesit va lasam sa vedeti singuri.

Dupa ce ieri v-am prezentat cel mai nou Cayenne iesit din garajul tunerilor de la TechArt, revenim astazi cu un alt SUV "schimbat la fata", de aceasta data de germanii de la Hamann. Este vorba despre un kit pregatit pentru modelul Range Rover Sport care include modificari ale aspectului exterior si interior si ale propulsoarelor.

Aspectul agresiv este subliniat de noul spoiler frontal cu proiectoare noi integrate, bosaje mai mari si un mic eleron spate montat pe acoperis. Jantele sunt din aliaj si au o dimensiune de 23 de inch. La cerere, Hamann poate modifica si interiorul.

Hamann a umblat si sub capota versiunilor V8 de 4.4 litri si V6 diesel de 2.7 litri. Cateva modificari ale ECU-ului, adaugarea unui sistem turbo si imbunatatirea evacuarii a dus la o crestere substantiala a puterii motorului. Propulsorul V8 se poate lauda cu 475 de cai putere la 5740 de rpm si un cuplu motor de 610 Nm la 3500rpm.

Versiunea V6 diesel dezvolta acum 225 de cai putere la 4000rpm si un cuplu motor de 510Nm la 1900 de rpm.

Puterea este tinuta in frau de discuri ventilate cu o dimensiune de 380 mm.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru