Reality Show: un britanic e filmat live in timp ce picteaza cu lac de unghii un Fiat 500

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 22.01.2010
Un britanic vrea sa intre in Cartea Recordurilor pictand un Fiat 500 cu lac de unghii timp de o saptamana. In acest timp, el sta izolat si este filmat si transmis live pe internet.

Un britanic incearca sa intre in Cartea Recordurilor vopsind cu lac de unghii, timp de sapte zile, o masina intreaga. Pentru ca scopul sau sa fie atins mai usor, David Sheath si-a ales un model de segment mini pentru aceasta provocare: un Fiat 500.

Pentru a reusi sa stabileasca recordul, considerat de reprezentantii Guinness Book of Records "foarte interesant", David va sta inchis pana la indeplinirea misiunii intr-o hala, urmand ca intreaga perioada sa fie "monitorizat" de camere video care transmit live pe internet incercarea britanicului. Acesta are la dispozitie in incapere un pat, un televizor, o toaleta, un telefon mobil si o carpeta pe care sta cand picteaza. El poate fi vizitat din cand in cand de fani sau de prieteni. In plus, acesta tine legatura cu exteriorul prin Twitter, el putand fi urmarit AICI.

Pentru a realiza recordul, David Sheath va avea nevoie de circa 200 de sticlute de lac de unghii si de 240.000 de tuse de pensula. "M-am despartit de prietena mea si m-am gandit ca acesta este cel mai bun mod de a uita de ce s-a intamplat", isi motiveaza galezul gestul.

Comentarii (2)

  • o singura culoare?
    cred ca mai interesant ar fi daca ar picta-o in mai multe culori
    3 2
  • daca eu as cumpara un mini one si las colora cu carioca as intra in cartea recordurilor . ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru