Recall de 14.000 unitati la VW Polo

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 05.07.2007
Motivul recall-ului este dat de unele probleme aparute la sistemul de incalzire a scaunelor.

Volkswagen a anuntat ca va rechema in service un numar de 14.000 de unitati ale modelului Polo, din cauza unor posibile probleme aparute la partea electrica a masinilor.

Mai precis, problema aparuta la modelul Polo tine de sistemul de incalzire al scaunelor. Se pare ca sistemul de incalzire al scaunelor genereaza mult prea multa caldura, lucru care poate deveni extrem de inconfortabil. Oficialii germani au spus ca nu exista pericole de incendii de pe urma acestei anomalii.

Cele 14.000 de unitati rechemate sunt vandute in perioada 2006-2007. Jumatate dintre ele au fost vandute in Germania, restul fiind raspandite in intreaga lume.

Comentarii (5)

  • hunter
    se intampla si la case mai mari
    0 0
  • Da, dar doar casele mari recunosc greseala si o repara...
    0 0
  • si case mici
    si la logan s-a intamplat cu cricul ... asa ca suntem pe drumul cel bun
    0 0
  • golf5 FSI
    Germania tot germania RAMANE
    SA TE CHEME RECALL IN ROMANIA CA DOAMNE FERESTE LA LOGAN FRIGE PREA TARE SCAUNUL...doamne fereste.....SI NU MAI VORBIM ....14.000 de masini! MAI AVEM DE INVATAT SI DE CONSTRUIT PANA LA NIVELUL LOR
    0 0
  • stefan
    polo happy-chiar asa???
    Daca ar fi numai scaunele care te prajesc la foc mic ,dar ambreajul care crapa la 1400 Km service-ul dand vina pe tine ca ai condus cu piciorul pe ambreaj refuzand in garantie sa il schimbe,dar ca nu are la cei 10.000 euro nici ABS.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru