Recall de 42 de mii de Volvo XC90

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 27.07.2007
Peste 42 de mii de unitati ale SUV-ului suedez sunt rechemate in service.

Anul acesta compania suedeza Volvo a intampinat numeroase problemele legate de fiabilitatea modelelor sale. Astfel, dupa un recall masiv efectuat in luna mai , compania suedeza a mai facut recent un nou recall la peste 42.000 de modele XC90, in Statele Unite ale Americii.

Problema aparuta la SUV-ul sudez a fost semnalata la baterie. Modele care au fost chemate in service sunt construite in perioada iunie 2004 – mai 2005. Volvo vor incerca sa remedieze riscurile legate de functionarea corecta a bateriilor, pentru a preintampina eventualele incendii.

Masinile Volvo sunt considerate cele mai potrivite pentru familiile americane. Exista un adevarat cult in acest sens in Statele Unite. Problemele aparute in ultimii ani la calitatea modelelor suedeze ar putea afecta imaginea foarte buna pe care Volvo a avut-o pana in prezent peste ocean.

Comentarii (4)

  • ????
    Mai , nu s-a intimplat nimik , bateria .........
    0 0
  • Va fi vreodata si in Romania...
    Oare vom ajunge si noi macar odata in viata sa vedem o firma din (domeniul autovehiculelor) care o cota de piata de peste 10% sa faca un recall si la masini vandute in RO.Sincer nu cred, pt. ca aici nu le e frica ca sunt dati in judecata ca nu stiu ce problema a avut din fabrica, aici ti-se spune sa te duci sa o repari pe CASCO.
    0 0
  • never in RO
    am cumparat o baterie care ma lasa oricand.La garantie puneau vina pe incarcare,am fost la mai multi electricieni,imi reglau incarcarea desi ziceau ca e in regula dar bateria tot kix.Uite asa m-au tot purtat pin a iesit din garantie.Deci cum a zis si G.I.P
    0 0
  • prudentul
    s-a intamplat in Ro
    Chiar Dacia a rechemat o serie de Logan-uri din cauza unei probleme (si mai mici)la...cric!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru