Refresh la citadine

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 19.07.2006
Francezii de la Renault incep campania de vara de infrumusetare a gamei. Dupa Lagura, Clio II si Scenic, a venit randul lui Twingo si al lui Clio III sa primeasca imbunatatiri.

Renault profita la maxim de lunile de vara pentru a-si revizui gama. Dupa refreshul dat modelelor Laguna, Clio II si Scenic, este timpul citadinelor sa isi vada personalitatea revizuita.

Astfel, Twingo isi va schimba numele versiunilor de echipare pentru a fi in rand cu cele ale celorlalte modele. Versiunile Authentique, Expression si Privilege vor inlocui demodatele Pack Authentique, Confort Authentique si Luxe Privilege.

Inginerii Renault vor umbla si la nou-lansatul Clio III. Astfel, in vesriunea Authentique, bancheta posterioara devine modulara. Nivelul de echipare Dynamique primeste manere cromate pentru portiere si doua difuzoare audio suplimentare de inalta fidelitate. Marea noutate este insa reprezentata de aparitia seriei speciale Clio Exception. Bazata pe profilul Dinamique, aceasta versiune speciala se distinge prin jantele din aliaj de 16 inch, de regulatorul/limitatorul de viteza si prin tapiteria specifica. Tarifele acestei serii speciale vor varia intre 15.500 si 19.550 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru