Remember Frankfurt 2007, imagini inedite

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 13.09.2007
Va prezentam cateva fotografii care surprind intr-o maniera artistica atmosfera de la IAA Frankfurt 2007.

Salonul Auto de la Frankfurt si-a prezentat toate bijuteriile si acum poate fi bifat in marea carte a istoriei auto.

Noutatea absoluta a salonului a reprezentat-o ofensiva modelelor ecologice si a conceptelor mini. Putem spune ca a fost un salon revolutionar pentru ca a fost primul salon international auto in care producatorii auto au incercat sa prezinte alternative la tehnologiile traditionale, tot mai contestate din cauza incalzirii globale si a problemelor grave de poluare cu care se confrunta omenirea. De asemenea, producatorii auto au mai incercat sa-si prezinte versiunile personalizate pentru viitorul masinii de oras, in conditiile in care marile aglomeratii urbane devin neincapatoare din punctul de vedere al traficului.

Ramane sa vedem cat de mare succes vor avea aceste proiecte. Frankfurt s-a anuntat ca o pagina deschisa catre viitorul automobilismului. Atmosfera din complexul Messe pare sa fi fost promitatoare in acest sens. Si daca tot vorbim de atmosfera va lasam sa va delectati cu cateva imagini sugestive.

Comentarii (1)

  • trifoi
    fotografii
    Pozele sunt tare artistice.
    Un articol reusit.
    Poate faceti asa ceva mai des...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru