Remix Honda in L.A.

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 30.11.2006
Este un concept cu un nume foarte atragator care are darul de a inaugura lupta dintre concepte, fiind foarte asemanator lui Mazda Senku, prezentat la Paris.

Honda a prezentat la Salonul de la Los Angeles conceptul Remix, un prototip care combina aspectul sportiv cu functionalitatea intr-o forma superfuturistica. Noul Remix vine ca un exercitiu de evolutie dupa succesul de imagine al lui Civic. Contur curat, fara complicatii, profil care combina linia unui coupe cu un hatchback complex.

Odata cu Remix, Honda deschide concurenta intre prototipuri, principalul vizat fiind Senku al celor de la Mazda. Constructorul nipon afirma in comunicatul de presa ca scopurile producerii lui Remix sunt placerea de a-l conduce, imprumutand in acest sens din pedigree-ul marcii, si dezvoltarea unei functionalitati care ii permite utilizarea cotidiana fara probleme. In aceste conditii, cockpit-ul a fost imaginat ca interiorul cabinei unui avion, in stilul deja inaugurat o data cu lansarea noului Civic.

Honda Remix a fost conceput de biroul din Statele Unite al constructorului nipon si accesorizat de Ben Davidson.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru