Renaste Proteus?

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.03.2007
Constructorul american va prezenta o varianta coupe a replicii Jaguar C-Type, cu care spera sa relanseze brand-ul. Proteus a fost achizitionat recent de rivalii de la Enduro Cars.

Proteus este un mic producator auto din Statele Unite, care ofera in prezent versiuni decapotabile ale modelelor Jaguar C-Type si D-Type, aproape identice cu originalul. Recent insa, compania a fost preluata de rivalii de la Enduro Cars, producator auto care si-a extins considerabil activitatea in Statele Unite.

Proteus va construi o versiune coupe a replicii Jaguar C-Type, versiune care va fi prezentata weekendul acesta la o cursa retro, organizata cu prilejul evenimentului International Historic Motor Sport din Coventry, Anglia.

Show-ul va fi de fapt o relansare a brand-ul Proteus sub conducerea Enduro Cars. Daca publicul va reactiona favorabil modelul C-Type Coupe va intra probabil si in productie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru