Renault anunta noul Twingo

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 01.03.2007
Renault a anuntat ca va prezenta la Geneva noul model Twingo, bazat pe conceptul dezvaluit in urma cu cateva luni la Paris.

Renault a facut o mare surpriza tuturor prin anuntarea noului model Twingo. La Salonul de la Paris, Renault prezenta un concept Twingo, iar acum, cu cateva zile inainte de deschiderea Salonului Auto de la Geneva, francezii au anuntat oficial ca vor dezvalui versiunea de serie a conceptului.

Renault nu a dat alte detalii, singurul lucru cert despre noul model fiind motorizarea de 1.2 litri si 100 cai putere. Asteptam data de 6 martie pentru a avea informatii clare privind noul Twingo, pana atunci nu va putem oferi decat o fotografie neoficiala, care se pare ca reprezinta viitorul model.

Comentarii (3)

  • YMihai
    ..asta da motor
    ...asta da tehnologie !!! !.2 - 100 CP pe o masina de serie ...e ceva ...mai ales la dimensiunile micului Twingo ...
    0 0
  • spui de motor....
    ESTE O MASINA PE CARE MI-AS DORIO SI EU DAR ARATA MULT MAI URAT CA AI PREZENTATA PRIMA DATA LA SALONUL DE LA PARIS. ESTE CU MULT MAI URATA, NU IMI MAI PLACE CHIAR DACA AVEA DOTARILE ALEA SMECHERE CU SISTEMUL STOP & GO, CARE MAI ECONOMISEA PUTIN CARBURANT.
    0 0
  • twingo121675@
    detin twingo
    am un twingo si merge super bine,
    cate o data,in fiecare zi cand ies cu ea,O PILOTEZ prin oras.ce am facut cu masina aia...pacat ca nu am bani sa bag in ea sa modific un pic aspectul,si zgomotul in motor.
    in afara consuma 4/100-90la ora constant,in oras, cum merg eu consuma de la 10 in sus-pana la 14
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru