Renault Espace a primit o versiune limitată: Celsium

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.06.2010
Renault încearcă să readucă strălucirea modelului de familie Espace cu o versiune limitată, botezată Celsium, care abundă în elemente opţionale şi propune un pachet exterior individualist.

Existent pe piaţă de mai mulţi ani fără a primi vreun aer proaspăt, actualul Espace a fost tratat de Renault cu o versiune specială, menită să retrezească atenţia publicului în căutare de maşini de familie. Botezată Celsium, noua versiune va fi disponibilă într-un număr limitat de exemplare şi va oferi o mulţime de echipamente opţionale la un preţ special.

Modelul se individualizează la exterior prin culoarea caroseriei, prin mânerele uşilor cromate, prin geamurile fumurii şi prin jantele din aliaj cu dimensiune de 17 inch. Caroseria poate fi comandată în patru culori metalizate: negru Nacre, gri Eclissi, gri Platinium şi bej.

La interior, pasagerii vor primi inserţii lucioase de culoare neagră, volan îmbrăcat în piele, precum şi elemente de siguranţă ca ESP, 8 airbaguri, cruise control şi senzori de parcare posteriori. Pachetul de echipare bogat este completat de un sistem de navigaţie Carminat, proiectat pe un ecran de 7 inch, de un sistem audio cu MP3, de conexiune Bluetooth şi de acces fără cheie.

Ediţia specială va fi disponibilă împreună cu motorizarea diesel de 2.0 litri dCi, capabilă să ofere 175 de cai, cuplată la o cutie manuală sau una automată. Asemeni tuturor modelelor sale, Renault oferă o garanţie de trei ani sau 150.000 de kilometri.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • Mircea Mester cu ocazia asta vreu sa te intreb daca ai auzit cumva daca Espace mai are urmas sau nu? Cand vine daca are? Te rog raspunde ca sa stiu mai astept sau il cumpar pe acset model?
    3 0
  • mircea
    @Bebe
    Din ce am înţeles din discuţiile cu oficialii Renault România, Espace va avea un urmaş. Nu ştiu însă când şi cum va fi lansat acesta.
    3 0
  • @Bebe
    ca un artificiu financiar vorbind, in principui primesti un discount generos la o masina in momentul in care apare noua generatie, si poti face pasul asta atunci, daca iti permiti sa astepti.
    totodata, poti sa iei in calcul mai micul Scenic, care e de fapt destul de maricel, in cazul in care nu ai nevoie de intreaga sufragerie pe care o gasesti in Espace. In masina asta iti mai montezi o buda si un dus (care incap in portbagaj) poti sa te muti in ea!
    Spor la cumparaturi!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru