Renault ramane lider

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 05.09.2006
De la inceputul lui 2006 si pana in prezent in Romania au fost vandute peste 15.000 de masini Renault. Marca franceza si-a respectat blazonul de pe piata interna.
Cei de la Renault si-au consolidat pozitia de lider pe piata romaneasca, pozitie detinuta de sase ani consecutivi, prin cele 15.000 de vehicule anul acesta.

Fata de perioada similara a anului trecut, vanzarile Renault sunt la acelasi nivel, cele mai cautate modele fiind Symbol cu aproximativ 7 500 unitati, familia Megane cu peste 4 500 unitati vandute, Clio III cu aproximativ 1 000 unitati vandute de la lansarea in luna aprilie 2006 a modelului, ceea ce reprezinta un succes.

Nicolas Ianculescu, director general Renault Nissan Romania a declarat: „Lansarea in aceste zile a noului Symbol pe piata romaneasca, comercializarea modelului Clio III si a gamei Megane cu cele 6 caroserii reinnoite (Bicorp, Sedan, Coupe-Cabriolet, Megane Renault Sport – disponibile deja in Romania - si Estate, Scenic disponibile in scurta vreme) ne dau motive sa credem ca performantele comerciale ale marcii franceze in Romania vor fi cel putin la nivelul celor de anul trecut”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru