Comentarii (12)

  • AndreiRN
    Camioane
    Frumoase sunt dar cand vad ca au o singura axa motoare parca nu sunt camioane serioase la treaba. Cand e zapada pe o panta am vazut ca se opresc cu zilele si asteapta sa se curete datorita neputintei de a circula.
    Europa mai are de invatat la capitolul camioane serioase.
    6 20
  • Opinie
    Nu ma incanta desenele de pe aceste camioane. Sincer, ma asteptam la mai multa imaginatie. Interioarele sunt cat de cat insa aparitia unor indicatii ”no shoes” e penibila. Unii dau mai multa importanta unor fiare decat unor fiinte. Lucrand in logistica si distributie am intalnit unii soferi ”sclipitori”, altii ”tamaie”, altii ”stersi”, penibili, nebuni etc. Pe mine unul nu ma sperie niciunul oricum ar arata sau s-ar manifesta insa ma deranjeaza mai multe aspecte la ei: 80% din ei vorbesc la telefon in timp ce conduc acesti colosi ai masinilor, multi nu respecta distanta fata de vehiculul din fata ... Si asta-i poate costa atat pe ei cat si pe altii.
    8 6
  • @AndreiRN
    Ar trebui sa sti ca in Europa singurele camioane care au mai mult de o axa tractoare, sunt cele pentru transporturi agabaritice. Celelalte care le vezi cu doua axe in spate, doar o axa este tractoare iar cealalta este portanta, adica preia din greutatea totala asupra unitatii tractoare, cand nu este utilizata se ridica (ex. ultima poza din articol). Cele pe care le vezi tu chinuindu-se iarna sunt de obicei au semiremorcile goale si nu sunt echipate de iarna si la volan cu soferi inconstienti.
    Camioanele de la concurs sunt foarte frumoase, si sa nu uitam ca Scania a nascut cele mai mari pasiuni printre camionagii europeni.
    7 1
  • Corectare :D
    cele pe care le vezi de obicei iarna au de obicei semiremorcile goale...
    Pentru cei care cauta greseli... promit ca fac sepuku :))
    4 1
  • AndreiRN
    Tractiune
    @zraresg
    Este o diferenta fantastica intre un camion ce poate tracta 40 - 60 de tone daca are o axa motoare sau doua.
    Asta mai ales pe ploaie sau pe ghiata.
    http://www.dieselpowermag.com/events/0808dp_custom_big_rig_truck_show/photo_06.html
    2 0
  • *****
    bravo pentru reportaj ......felicitari ca ati ajuns la Arad ..... Scania cea mai confortabila ,cineva se mai gandeste si la confortul soferului
    2 1
  • mattale
    CONCURS SCANIA
    FELICITARI CELOR CARE AU ORGANIZAT CONCURSUL,SI PARTICIPANTILOR.FRUMOASE CAMIOANE.
    5 0
  • ..........
    slaba tare in comparatie cu un iveco 450 nu va reusi scania sa intre acolo unde intra un iveco si ma refer in special la drumurile romaniei . au fost nenumarate cazurile cand am scos scania din impasuri si inca ceva grupul la scania e la pamant
    1 4
  • ovidyu78
    salutari
    haideti sa nu uitam ca scania ramine scanie cine stie,cine nu sa se abtina sau cre nici macar nu a pus mina pe volanul de scanie.
    2 0
  • " AndreiRN " .. nu este vorba de cate axe are;)... dar cred ca nu ai avt prea multa legatura cu camioanele ... in princiu la care sigur te referi e ala ca cele americane in mare parte au cate 2 axe.. si la noi in europa sunt camioane cu cate 3 4 sau 5 axe ... sunt diferite modele .. de ex taicamiu a avt MAN TGA cu 2 axe... dar era special pt gabarite .. trageau amandoua .. altele sunt cu 2 axe dar una se ridica ... iar la ce te`ai referit cu zapada.. nu`e vorba de cate axe are sau nu are... poate nu se poate circula din cauza ca cei care se ocupa cu drumurile dorm mereu in cisme .. la noi .... si mai este o varianta.. ori cate axe ar avea un camion daca nu are greutate pe axe ca sa nu patineze iti zic eu ca nici un sofer nu se baga sa mearga pe un drum cu zapada sau cu ce e unde aluneca daca are greutate ;)... adik marfa ... finca nu are aderentza cu solu ... de`aia vezi tu camioane oprite pe timpu ierni... sunt multe motive dar nici decum ala cu axele ca are 1 2 3 sau cate are.. axele alea se pun in functie de destinatia masini.. cisterne,trailare... etc etc...
    2 0
  • IVECO = RABA ROMANEASCA
    2 1
  • ion01stancu@yahoo.com
    De ce nu ati dat imagini si cu Camionul American Freigthliner Coronado ? Va e tema de el ? Haideti nu credeti ca trebue vazut si EL ? Sa vedem macar ce zice Lumea
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru