Comentarii (17)

  • Adevarat pilot. Oare de ce nu produc masina asta, arata superb.
    18 0
  • Bravo Team Dacia!
    "Pentru mine, faptul triumful din cursa de pe Stade de France este cel puțin la fel de important precum ar fi fost câștigarea Trofeului Andros. (...) A fost important pentru Dacia să câștige aici, de față cu atâția spectatori. Am fost cei mai buni, dar și cei mai robuști." - Alan Prost

    Adevarat, adevarat...
    24 0
  • Se vede ca Prost a pilotat in F1 atunci cand conta mai mult "dibacia" unui sofer si nu masina. Chiar daca a castigat BMW seria 1 titlul, cum a condus Prost aici merita el premiul cel mare.
    24 0
  • Felicitari Dacia si Prost!
    20 0
  • Nu uitati ca Renault a castigat F1 anu' trecut . . . baietii de la divizia sport chiar stiu ce fac ;)
    13 2
  • @unkle
    Bai frate nu mai confundati motorul renault cu R&B, echipa Renault a terminat pe 5-6 campionatul.
    1 12
  • @unkle
    Bai frate nu mai confundati motorul renault cu R&B, echipa Renault a terminat pe 5-6 campionatul.
    0 14
  • :)
    noroc ca nu s-a izbit de un parapet ca la cei 3 stele ale lui cred ca nu mai scapa pilotu :D
    4 29
  • ha ha ha
    ha ha ha
    Stai linistit, e prea bun Alain Prost ca sa nu faca fata................
    11 0
  • Cristi
    @vsz tot nu ti-ai revenit?
    Ai ramas fixat pe CELE 3 stele? Tocmai ca a concurat cu seria 1 de la BMW. E vorba de un alta varianta de duster fata de cel testat. Dar admitand ca nu e departe de rezultatul obtinut de varianta de serie, atunci il compara cu http://www.euroncap.com/fr/tests/bmw_1_series_2004/202.aspx http://www.euroncap.com/results/dacia/duster/2011/421.aspx Nici macar nu sunt supuse acelorasi exigente de teste... "Cati stele" diferenta vezi?
    14 0
  • COCALARU SEF
    Bal Mascat
    Sub tabla care aduce (oarecum) cu DUSTER se afla Renault. Pare oarecum jenant sa afirmam cum ca DUSTER "bate" BMW. Putin mai multa modestie si realism (adica macar tacere) s-ar merita.
    Balul mascat va folosi firmei RENAULT sa-si promoveze produsele (adica si DACIA) in continuare. Sa nu uitam, marca DACIA este propietatea RENAULT. Vreau sa citesc un articol in care inginerii romani proiecteaza de la cap la coada o masina, o executa in totalitate, o testeaza si ii dau drumul pe piata. Abia atunci putem spune ceva de DACIA.
    Si nu ca inginerii romani nu sunt capabili. Politica RENAULT nu permite afirmarea si cresterea in experienta a unor ingineri care mai tarziu chiar ar putea deveni rivali ai marcii mama.
    13 6
  • BaditzaEx
    @vsz
    unde-i Dacia , hop si tu :)), aia ee poti sa-ti bagi unghia-n gat, ca pana acum obiectivele Dacia au fot , toate atinse si nu m-as mira ca in viitorul apropiat , strategia de marketing a celor de la Renault fata de Dacia sa se dovedeasca mai buna decat a celor de la VW fata de Skoda, dar asta e alta poveste , tu mai bine taci si fa joc de glezne ca voi astia de aspirati al BUDApest n-aveti nici un brand , mai ales o marca de masini precum Dacia , n-ati fost si nu sunteti nimic, doar niste latratori care mint cu nerusinare despre istoria si < maretia > loc, cand toata lumea stie ca ati ciugulit prin prisma Austriei si ATAT.
    17 14
  • BaditzaEx
    Dacia
    cat de grozav ar fi sa vedem, ca Dacia ar scoate un model sport, poate eventual si unul cabrio, incet -incet a ridicat stafeta si pretul , de la Logan la Duster, au imbunatatit aspectul si motorizarile ( incet -incet o vor face si cu interioarele ) au ridicat si pretul ce-i normal, ajungand o Dacie sa poata costa si 17 k, poate vom vedea si o Dacie de 20-22k, Sport ;)
    10 0
  • Duster sport
    Cand va participa si in WRC?
    8 1
  • WRC @ V.
    Cand o zbura Prost-u, sau porcu, atunci si Dacia in WRC. S-au retras ei Mitsubishi, Subaru, Suzuki, Peugeot si vrei Dacia sau Renault in WRC?
    0 8
  • @Kolegu
    ramai in lumea jocurilor video baiatule... Renault spre deosebire de Mitsubishi, Subaru, Suzuki, Peugeot, a debutat in raliuri inca din 1899 cu Renault Voiturette, deci de peste 100 de ani si are cel putin o victorie in toate competitiile importante din lume (inclusiv WRC si Paris Dakar)
    3 0
  • @io Paris Dakar
    1985 Patrick Zaniroli Jean Da Silva Mitsubishi Pajero
    1992 Hubert Auriol Philippe Monnet Mitsubishi Pajero
    1993 Bruno Saby Dominique Seriyes Mitsubishi Pajero
    1997 Kenjiro Shinozuka Henri Magne Mitsubishi Pajero
    1998 Jean-Pierre Fontenay Gilles Picard Mitsubishi Pajero
    2001-2007 Mitsubishi Pajero
    In tot acest timp Renault a castigat in 1982, si in 1999 si 2000 dar numele Renault era legat de numele Schlesser. Te las pe tine sa calculezi. Si sa imi spui te rog cand vom vedea Renault-Dacia in WRC.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru