Revine Opel Calibra!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 11.07.2007
Dupa mai bine de o decada, Opel ar putea readuce coupe-ul Calibra, care va fi derivat din conceptul GTC.

Opel Calibra este un model sport care a fost comercializar intre 1989 si 1997. De zece ani germanii de la Opel au renuntat la acest model, dar aparitia conceptului GTC la Geneva a renascut speranta revenirii celebrului coupe Calibra.

Desi inca nu a fost anuntat oficial, un purtator de cuvant de la Opel a admis ca exista nevoie de un astfel de model. Motorizarile care ar urma sa echipeze viitorul Calibra ar porni de la propulsorul de 1.6 litri pentru a ajunge la un V6 de 2.8 litri.

Productia de serie a conceptului GTC este asteptata in vara anului viitor. Cel mai probabil va fi produsa in serie intr-o versiune de patru usi, urmand ca din 2009 sa apara versiunea de doua usi care va intruchipa renasterea modelului Calibra.

Comentarii (9)

  • prudentul
    revenire Calibra
    Doamne-ajuta ! Frumoasa masina a fost Calibra. Sper ca noul model sa fie cel putin la fel de frumos desenat. Opel imi pare firma care a facut cele mai notabile progrese in materie de design. Au fost aproape dintotdeauna anoste si banale ca aspect, dar de vreo doi ani incoace sunt de nerecunoscut.Partea fata este foarte reusita si nici restul nu are de ce sa se rusineze. Ar fi extraordinar ca acest concept, GTC, sa se transforme in model de serie. Opel are nevoie de un model cu linii sportive in gama sa.
    0 0
  • imi place calibra
    deabia astept sa apara noul model opel calibra ca sa imi pot cumpara si eu una.oare cat o costa?
    0 0
  • Florina
    boala mea
    Am iubit si iubesc masina asta...opel calibra a fost poate printre cele mai reusite si iubite coupeuri din vremea respectiva...si pana in prezent...pentru cine nu stie...cea mai aerodinamica masina de serie realizata...cu un cx de 0.26.In fine...ar fi minunat !!!
    0 0
  • Florina
    :)
    Si nu ca ar fi o sugestie, dar cred ca multi sunt de accord cu mine...ca ar trebui facute imbunattiri la caroserie...deoarece opelul foloseste o tabla f proasta...care rugineste f repede...si mai e vb si de siguranta.In rest...niste faruri cu xenon...pt ca nici luminile de la opel nu sunt exceptionale...si ar mai fi imbunatatiri...dar astea sunt esentiale...bafta si asteptam noul model...:PP
    0 0
  • Roberto
    calibra
    da am si eu o calibra galbena...si i-am pus capota de ferarri enzo:D pe bune e mortala alaturi de jantele de la Racing HP si un eleron mortal...iese o masina...in curand vreau sa ii pun si praguri noi bari...etc...pana acum am bagat 4000 de euro in ea....e din 95... full options....e belea...merita....sper k si noul model sa fie tot asa...
    0 0
  • stilat
    tareeeeeeeeee
    0 0
  • belea
    am si eu o calibra rosie frumusica zic eu sincer pina acum am rupt tot cu ea.noul model e belea abia astept sa iasa ca sa imi iau si eu una
    0 0
  • @boala mea
    vai de noi
    Mai gandeste-te umpic...Nu-i absolut deloc cea mai aerodinamica masina de serie.Esti varza....
    0 0
  • florinvez
    CEA MAI TARE MASINA
    Foarte tare masina asta,am si eu o calibra din modelul vechi care merge foarte bine in ciuda varstei pa care o are si pune cu botu pe labe unele masini din generatiile noi de automobile.Sper sa imi pot lua un OPEL CALIBRA MODELUL NOU IN 2-3 ANI.TOATA STIMA SI RESPECTUL PENTRU OPEL CALIBRA. Cool
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru