Reynard Inverter, monopostul de şosea care cântăreşte 440 kg

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.08.2010
Reynard Inverter este un monopost care a primit de curând acordul de a rula pe şosea. Modelul sportiv cântăreşte doar 440 de kilograme şi dezvoltă 180 de cai putere.

Esential

440 de kilograme cântăreşte Reynard Inverter.
180 de cai putere oferă Reynard inverter.

Recunoscut pentru victoriile sale în cadrul competiţiei Indy 500, constructorul Reynard încearcă să se specializeze şi în producţia modelelor de stradă. Recunoscut ca un puternic constructor pe circuit, Reynard a încercat să transpună experienţa sa de pe pistă într-un model ce poate fi condus de oricine pe drumurile publice.

Rezultatul propus de Reynard este un monopost, botezat Inverter, care a fost omologat recent pentru circulaţia pe drumurile publie. Modelul se remarcă prin masa totală, care atinge doar 440 de kiograme, dar şi prin puterea totală a motorului, care oferă 180 de cai putere, storşi dintr-un motor Fireblade.

În ciuda greutăţii reduse, Reynard a declarat că supercarul va fi capabil să ofere o apăsare aerodinamică de 1200 de kilograme, mulţumită designului şi eleronului imens. De asemenea, Inverter va fi capabil să ofere o forţă de până la 3g în momentul virajelor.

Constructorul va oferi modelul sportiv în două configuraţii, una cu volan pe dreapta şi una cu volan pe stânga.

Preţul pentru monopostul de stradă pleacă de la 42.000 de euro, însă doritorii pot achiziţiona Inverter şi pe bucăţi, pentru a face asamblarea personal.

via | autocar

Comentarii (2)

  • asta e bipost nu monopost
    11 0
  • flexusz28
    Monopost cu 2 locuri
    In mod evident acest vehicul este revolutionar! Primul monopost cu 2 locuri din istorie! Incredibil! =))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru