Roadster Renault in 2010?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.10.2006
Renault vrea sa surprinda prin introducerea unui model sport in gama proprie in 2010. Se pare ca va fi vorba de o versiune de serie a conceptului Wind.

Alain Dassas, directorul sectiei sportive a celor de la Renault, a afirmat intr-un interviu acordat presei britanice ca francezii planuiesc o surpriza la nivelul extinderii gamei. Se pare ca va fi vorba de un model roadster, care ar trebui sa intre pe piata in 2010.

“Vom introduce in gama noastra o masina sport de dimensiuni mici pentru a valorifica si pentru a vinde imaginea pe care ne-am creat-o prin succesele din Formula 1. Formula 1 propune un inalt nivel de securitate si de fiabilitate si vrem sa producem o masina de strada care sa puna in valoare aceste caracteristici”, a afirmat oficialul francez.

De aici si pana la ideea unui cabrio sportiv nu a fost decat un pas, pe care britanicii de la Auto Express l-au facut imediat. Acestia sustin ca Renault va dezvolta un roadster pe baza conceptului Wind (foto) care va concura cu Mazda MX-5 si care va fi comercializat incepand cu 2010.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru