Rolls Royce a creat o "bijuterie" de Phantom Drophead Coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 29.06.2011
Rolls Royce şi-a unit forţele cu britanicii de la Asprey, specializaţi în crearea bijuteriilor exclusiviste, pentru a da naştere unui Phantom Drophead Coupe special.

Rolls Royce nu putea lipsi de la unul dintre cele mai importante evenimente londoneze care celebrează luxul. Constructorul britanic a expus în cadrul Masterpiece 2011 un Phantom Drophead Coupe atent personalizat. Totul porneşte încă de la exterior, acolo unde Phantom a fost vopsit caroseria într-o culoare specială, botezată albastru Mazarine.

La interior, podeaua a fost placată cu lemn de tek, pragurile laterale au fost inscripţionate cu titlul evenimentului, iar în interior nu a fost uitată emblema "Spirit of Ecstasy", logo-ul care tronează de atâţia zeci de ani pe capota modelelor britanice. Ediţia specială vine şi împreună cu un set de genţi de voiaj din piele fină, dar şi alături de o cutie de bijuterii semnată de Asprey.

Torsten Muller-Otvos, preşedintele executiv Rolls Royce, a declarat: "calitatea detaliilor lucrate manual la Goodwood şi colaborarea cu Asprey fac din Phantom Drophead Coupe un model care întruchipează superlativul personalizării definite doar de limitele imaginaţiei clientului."

via | autocar

Comentarii (1)

  • Divin!
    pur si simplu o demonstratie de stil,bun gust ,high-class!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru