Rolls Royce isi pune amprenta asupra unui iaht de lux

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 02.07.2009
Rolls Royce si-a unit fortele cu producatorul de iahturi Palmer Johnson pentru a da nastere unui vas de croaziera exclusivist.

Atunci cand se plictisesc de facut masini exclusiviste, cei de la Rolls Royce se reorienteaza catre iahturi. Cea mai noua colaborare de acest gen a fost semnata intre constructorul britanic de lux si producatorul de iahturi Palmer Johnson.

Rezultatul este un concept botezat Ice Class, cu o lungime de 82 de metri, care poate oferi confortul unei croaziere de vis. Vasul pune la dispozitie un heliport, un hangar cu lift, un garaj sub nivelul apei si sase punti care gazduiesc o sala de conferinte, o piscina, o sala de gimnastica, un centru spa si un cinematograf.

Pentru surprize neplacute, yachtul a fost echipat si cu un set de tunuri si camere cu senzori termali in timp ce propulsia este asigurata de un motor diesel eficient, cu emisii scazute.

via | Autoblog

Comentarii (5)

  • pretul???
    la cat ajunge ???
    poate sunt doritori :)
    3 1
  • amatorism
    Nu cred sincer ca RR ar prezenta niste planse asa de urat executate. Avem si noi firme ce se ocupa cu modelare 3D si grafica publicitara si sigur fac treaba mai buna. Ma gandesc ca RR are bani sa apeleze la niste profesionisti. Probabil ca "designul" e executat de un entuziast la el acasa.
    1 0
  • videanu jnr
    un iacht asa mare costa minimum
    70 mil dolari care este mai vechi.unul nou este de obicei 100-150 mil dolari.
    1 0
  • tunuri? what the f?
    croaziere prin orientul mijlociu? sau tunurile sunt decorative?ciudat.
    1 0
  • Marius
    Cel mai probabil tunuri de apa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru