Romcar se extinde

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 28.07.2006
Unul dintre principalii importatori de pe piata romaneasca, Romcar, isi va extinde reteaua de dealeri la nivelul intregii tari.
Romcar, importatorul Ford pe piata locala, isi va extide reteaua de dealeri cu aproximativ 50% pana la 30 de unitati. Investitiile vor fi situate intre 500.000 si un milion de euro pentru fiecare punct nou de vanzare, fiind vizate in special orasele resedinta de judet in care nu este prezenta compania.

Compania lucreaza in prezent la modernizarea a trei din cele 20 de reprezentante existente, restul intrunind deja standardele Ford.

Romcar a inregistrat in primul semestru o crestere a vanzarilor de 83%, pana la 5.624 de unitati, fata de cele 3.065 comercializate in aceeasi perioada a anului trecut. In primele sase luni, cele mai bine vandute modele au fost Fiesta, Focus si Transit, cu mai mult de 1.200 de unitati fiecare. Cota de piata raportata de Ford in Romania este de 8,42% din segmentul de import.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru