Roomster este si Scout

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 27.11.2006
Skoda a prezentat primele fotografii oficiale ale versiunii Scout pentru modelul Roomster. Modelul va fi disponibil in martie 2007.

Dupa ce au prezentat versiunea Scout a Octaviei, Skoda a oficializat astazi prezenta lui Roomster Scout in peisajul industriei auto europene. Noul model va fi prezentat oficial la Salonul Auto din Essen (Germania).

Diferentele fata de versiunea Roomster de serie constau mai ales in transformari estetice, interne si exeterne, pentru "formarea unei imagini moderii perfecte pentru timpul liber". Trecem la detalii: sunt prevazute bandouri laterale de mari dimensiuni si parasocuri argintii, caracteristica comuna pentru toate versiunile Scout. La interior ies in evidenta contrastele cromatice dintre negru si argintiu in timp ce tapiteria si materialele utilizate sunt aceleasi ca in cazul lui Octavia Scout. Noile elemente exterioare au efect asupra dimensiunilor masinii, care acum are 4219 mm in lungime (+14 mm in raport cu versiunea simpla Roomster), 1695 mm in latime (+11 mm) si 1650 mm in inaltime (+44 mm). Jantele de serie au 16 inch in diametru dar optional se pot comanda jante de 17 inch.

Roomster Scout nu dispune de sistem 4x4, tractiunea fiind anterioara, ca in cazul lui Roomster. Motoarele pe benzina sunt 1.4/16v de 85 de cai si 1.6 de 105 cai iar turbodiesel-urile cu trei cilindri de 1.4 litri TDI (80 CP) si cu patru cilindri (1.9 TDI/105 CP) completeaza oferta.

Roomster Scout va intra in showroom-urile europene in martie 2007.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru