RUF sarbatoreste 25 de ani de existenta

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 02.07.2007
Tunerul german a lansat o editie speciala a versiunii 3400K pentru a marca 25 de ani de existenta.

Celebra casa germana de tuning RUF a lansat o editie speciala a versiunii 3400K Coupe si Roadster. Motivul este unul aniversar: tunerii germani implinesc 25 de ani de la recunoasterea oficiala ca producator.

Editia speciala, bazata pe modelele Porsche Boxster si Cayman, impresioneaza prin modificarile suferite de motor: propulsorul de 3.4 litri a primit un supraalimentator care il ajuta sa dezvolte 400 de cai putere la 700 de rpm si un cuplu motor de 440 Nm la 550 rpm. Surplusul de putere ii permite modelului sa atinga 100 de km/h in 4.4 secunde si o viteza maxima de 290 km/h.

La interior tunerul german a imbracat volanul in piele si a modificat designul instrumentelor de bord, in timp ce la exterior cele mai notabile schimbari sunt buza spoiler-ului frontal si jantele din aliaj usor. Pretul de pornire este de 79.800 euro pentru varianta Coupe si de 75.100 de euro pentru Roadster

Comentarii (3)

  • bogdan
    text
    modificati va rog turatiile la care se dezvolta puterea maxima
    700 =))
    550 =))
    0 0
  • bbbobbbo
    hahaha
    ^ bine bogdan, lol
    700 si 550 rpm sunt practic sub-relanti
    0 0
  • lasati
    lasati mei oamenii in pace. e o greseala cat se poate de normala. mai bine ati comenta ruf-urile, despre care nu pot spune decat WOW. e drept ca nu au ales cele mai bune modele porsche pt aniversarea celor (numai ??) 25 de ani. toata stima pt producatorul german care reuseste sa faca din niste automobile superbe, niste adevarate bijuterii, fara artificii de design si tuning. Frumos!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru