Rusia, patria furturilor auto de lux

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.08.2007
Furtul masinilor de lux a crescut alarmant in Rusia, in ultima saptamana fiind furate doua modele Bentley Continental GT.

Cresterea economica inregistrata de Rusia a adus o invazie de masini de lux pe piata auto sovietica. Privite ca o emblema a nivelului de trai, modelele de lux s-au bucurat de un mare succes in randul oamenilor de afaceri. Celebrul producator Bentley a prevazut o explozie a vanzarilor si a inceput vanzarea modelelor sale in Rusia chiar din 2003, reusind sa livreze pana in prezent peste 1300 de unitati.

Aceasta invazie de modele de lux a atras insa si un numar foarte mare de furturi auto. Se pare ca in prezent Rusia este tara care se confrunta cu cel mai mare numar de astfel de infractionalitati. Numai saptamana trecuta, din Moscova au fost furate doua exemplare de Bentley Continental GT. Unul dintre acestea, de culoare albastra, era evaluat la 340.000 de dolari in timp ce al doilea apartinea medaliatului cu aur, Vladimir Zhmudsky.

Cu toate acestea, tot mai multe brand-uri exclusiviste ca Ferrari, Lamborghini sau Maserati, se arata interesate de piata ruseasca

Comentarii (3)

  • insane
    respekt
    respekt pt totzi hotzii de masini.. rusii sunt cei mai tari la furturi auto nimeni nu ii intrec.. au furat masina directorului general de la mercedes care avea un S blindat si full de full de dotari anti furt fara keie masina aia nu i se misca nici macar rotile.. au venit rusii cu tiru si au luat'o..
    0 0
  • deminij
    mult prea tare... i-au luat-o cu tirul... nu avea si ea un sistem de urmarire gps?
    0 0
  • vladutztg
    ati ramas in urma
    cum adica "sovietica" ?

    asta era inainte de 89' nu acum... hai ma, fiti seriosi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru