S-a incheiat calatoria de la Tokio la Londra

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 15.08.2007
Doi britanici si un Aston Martin au intrat in cartea recordurilor dupa ce au incheiat expeditia lor.

Va anuntam in luna mai ca doi britanici vor sa faca o calatorie de 10.000 mile intr-un Aston Martin V8 Vantage, care sa cuprinda un traseu ce leaga Tokio si Londra.

Proiectul a fost initiat in scopul promovarii sigurantei pe drumurile publice. Cei doi britanici, Richard Meredith si Phil Colley, au ajuns dupa o calatorie de 49 de zile la Londra, stabilind un record mondial. Traseul urmat de cei doi a cuprins 18 tari, iar initiativa lor a fost sprijinita de Natiunile Unite.

Conform ONU, in perioada de 49 de zile, cat a durat calatoria celor doi, in intreaga lume au murit 150.000 de oameni dintre care 25.000 de copii, din cauza accidentelor rutiere. Acesta este motivul pentru care ONU s-a implicat in aceasta campanie care militeaza la oprirea accidentelor rutiere. Trebuie notat ca cei doi britanici au folosit in calatoria lor un singur exemplar Aston Martin.

Comentarii (4)

  • record?
    Fac pariu ca fac km astea cu Sharanul meu in 15 zile,prin Europa si conduc doar singur.Ce record e asta?pe cine trebuie sa impresioneze?Si daca nebunii aia pilosi la ONU care strica banii comunitari se intreaba daca au schimbat ceva?
    Sunt curios daca au scazut accidentele de pe sosele
    0 0
  • Re: Jany
    N-ai inteles mare lucru din articol, asa-i? Desi se pare ca ai mai mult de 18 ani, nu ai si mintea pe masura....
    0 0
  • re: tibi
    de acord
    e vb de siguranta nu de viteza. ptiu ca multi nu stiu ce inseamna asta chiar daca se lauda ca au o masina considerata de familie ca sharanul
    0 0
  • Ok ok, dar care e recordul mondial?
    Ca au facut 10.000 de mile cu un Aston Martin V8?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru