Calatorie de la Tokio la Londra

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 23.05.2007
Aston Martin V8 Vantage este modelul care ii va purta pe doi britanici intr-o cursa de 10.000 de mile organizata in scop umanitar.

2007 pare a fi anul curselor transcontinentale. Ferrari a organizat o calatorie care trece prin 50 de tari , cu ocazia aniversarii a 60 de ani de existenta, Mercedes a organizat pentru Bluetec E- Klasse o cursa de la Paris la Beijing, iar acum doi britanici vor sa faca o calatorie Tokio – Londra intr-un Aston Martin V8 Vantage.

Scopul acestei calatorii este promovarea sigurantei pe drumurile publice si strangerea de fonduri pentru a duce campanii impotriva accidentelor rutiere. Actiunea celor doi britanici este realizata in colaborare cu Organizatia Natiunilor Unite.

Calatoria de 10.000 de mile va pleca din Japonia si va trece prin Coreea de Sud, China, Kazakhstan, Kirgizstan, Uzbekistan, Azerbaijan, Georgia, Turcia, Bulgaria, Ungaria, Austria, Germania si Franta pana sa ajunga in Anglia.

Richard Meredith si Phil Colley vor pleca din Tokio pe 25 iunie si spera sa ajunga in Londra sase saptamani mai tarziu.

Comentarii (4)

  • PikaChu
    Bafta!!! Sper sa realizeze ce si-au propus...
    Pacat ca ocolesc Romania mi-ar fi placut sa-i vad si eu!!!
    0 0
  • AndreiRN
    Hmmmm
    Si-au ales un traseu nu prea prietenos pt o masina de asfalt.Daca era un 4 x 4 era mai acceptabil dar cu o dominisoara ca Aston Martin vor aparea ceva probleme. Pana si benzina de calitate va fi mai greu de obtinut.
    Bafta
    0 0
  • :)) ????????????????????
    "MARFAAAAA!" Cum dreacu or trece ei din Uzbekistan in Azerbaidjan, si din Bulgaria in Ungaria, ca tarile astea nu prea sunt vecine, si cel putin in cazul Fostei Yugoslavii nu gasesc nici un motiv pt. care sa o ocoleasca (in cazul Romaniei ma abtin ca "e pline shoshelele de viteji" care ucid oameni nevinovati)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baieti, o stire parca se confirma din 3 surse!
    0 0
  • leonard
    :))
    Esti tare omule!!! Asa, bine le zici tu, care este! Astia e niste cei mai tari jurnalistienieni!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru