S-a lansat noul Nissan Skyline!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 20.11.2006
Nissan a prezentat noua generatie Skyline in Japonia. Noul Skyline va folosi motorizarea V6 VQ35HR.
Nissan a lansat astazi, in Japonia, cea de-a 12-a generatie a modelului Skyline. Noul model are un exterior total nou si schimbari semnificative la designul interior.

Bazat pe platforma FR-L, noul Skyline vine cu ultima generatie de motoare de la Nissan, propulsorul V6 VQ35HR . Ultima generatie a lui Nissan Skyline este construita in 1000 de unitati lunar. Designul exterior exprima dinamismul redat prin combinatia dintre liniile fluide si forma aerodinamica, elemente care dau un aspect sportiv.

Partea frontala vine cu un nas al masinii putin mai lung, grila frontala si blocurile de lumini primind un nou design. Se observa forma literii “L” pe care cei de la Nissan au dat-o noului Skyline. Ultima generatie ofera o paleta de sapte culori dintre care trei noi, Stratosphere Blue, Blade Silver si Crimson Red.

Interiorul este desenat din perspectiva bordului impunator, spatiul destinat soferului fiind elementrul central al designului interior. Elementele din interior sunt conturate prin folosirea materialelor de aluminiu, asezarea butoanelor respecta principiul ergonomic actiunea lor facandu-se cu usurinta.


Noul Skyline este propulsat de noua tehnologie V6 VQ35HR sau VQ25HR. Motorizarea bazata pe versiunea de 3.5L genereaza 315 CP la 7500 rpm, in timp ce versiunea bazata pe 2.5L genereaza 225 CP. Skyline are cutie automata in cinci viteze si este dotat cu jante de aluminiu de 17 sau 18 inch.

Comentarii (1)

  • dragos_xss
    skyline
    de ce trebuia sa-l faca cu 4 usi ? :( Skyline-ul era un coupe sportiv ... Sincer, nu-mi place idea asta, e pur si simplu un Infinity G35 cu 4 usi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru