S-a vandut unicul Miura Roadster

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 07.02.2007
Singurul exemplar Lamborghini Miura Roadster(1968) a fost cumparat de un colectionar american.
Lamborghini Miura este considerata de multi iubitori ai masinilor sport, cel mai frumos model din aceasta categorie construit dupa razboi.

In 1968 fabrica Lamborghini a produs un exemplar unic Miura Roadster pentru salonul Auto de la Bruxelles. Designerul Bretone a fost cel care a conceput aceasta masina unica in lume. Singurul exemplar existent, inainte sa fie prezentat la mai multe saloane auto a ajuns in propietatea muzeului Transporturilor din Boston. Acum, Miura Roadster din 1968 a fost cumparat de colectionarul new-yorkez Adam Gordon, care si-a anuntat intentia sa-l readuca la infatisarea originala.

Gary Bobileff, specialistul in restaurari de la Lamborghini, se va ocupa de acest proiect. Acesta a promis ca in maxim doi ani Miura Roadster va arata la fel ca in 1968, ceea ce o va face una dintre cele mai valoroase masini clasice din lume.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru