S-au luat primele 1000 de KTM X-Bow!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 26.06.2007
Desi a fost privit la inceput cu scepticism, vanzarile spun totul despre X-Bow: 1000 de comenzi ferme in doar 3 luni!

KTM a anuntat ca, la trei luni de la lansarea oficiala de la Geneva, modelul X-Bow a primit deja 1000 de comenzi.

Va reamintim ca X-Bow este primul model auto construit de specialistii austrieci in motociclete off-road. Pretul sau, 40.000 de euro, este dublat de un raport excelent masa/putere, acesta situandu-se la nivelul unor supercaruri light cu nume cum sunt Ariel Atom, Caterham CSR sau Lotus Elise.

X-Bow cantareste 700 de kilograme si dispune de un motor Audi TFSI de 220 CP/5900 rpm. Modelul austriac ajunge la prima suta de kilometri pe ora in patru secunde iar viteza maxima declarata de constructor este de 255 km/h.

Comentarii (2)

  • Lotus...
    Nu stiu cum ati putut sa includeti Lotus Elise intre jucariile astea facute din 4 roti, cateva tevi si un motor(carturi stradale). Totusi nu eu sunt redactor! Nu? ;)
    0 0
  • Mircea
    Comparatie
    daca ai citi ceva mai atent, ai vedea ca paragraful in care se aducea vorba de Elise era vorba de o comparatie legata de raportul masa/putere, nu de partea estetica sau de constructie.

    Va rog nu mai comentati pe langa subiect si cititi mai atent inainte de a posta.

    Merci.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru