S-line, pachet sportiv pentru Audi A5

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.04.2007
Constructorul german a lansat un pachet sportiv pentru modelul A5. S-line aduce imbunatatiri la interior dar si la exterior.

Audi a lansat un pachet sport botezat S-line pentru modelul A5. S-line imbunatateste manevrabilitatea prin adaugarea unor suspensii sport, care coboara cu 10 mm garda la sol, si a unor jante din aliaj de 18 si 19 inch. Pachetul va fi completat cu jante de 20 de inch la mijlocul acestui an.

Schimbari se observa si la interior unde germanii au adaugat scaune sport cu suport lombar ajustabil imbracate in piele Nappa si brodate cu logo-ul S-line. Pachetul include si optiunea tapisarii scaunelor cu piele Alcantara. Finisajele din aluminiu si volanul sport imbracat in piele completeaza modificarile aduse interiorului.

La exterior S-line vine cu spoilerele fata si spate revizuite, cu un despartitor de aer si cu grile laterale de ventilare. Pretul pacheetului exterior va fi de 1.440 euro in timp ce echiparea pentru interior va costa 2.040 euro.

Comentarii (4)

  • Andrei
    Super masina
    Sa vedem cat de sportiva o sa fie fata de coupe-urile deja consacrate....
    0 0
  • Nu cred ca mai e nevoie de nici o parere. Audi in sine spune multe.
    0 0
  • prudentul
    design
    Dupa parerea mea, in ultimii ani Audi a facut progrese spectaculoase la design, desi niciodata nu au facut masini urate. Oricum, marca aceasta e in sufletul meu aproape la egalitate cu Volvo. Apropo, modelul de mai sus seamana bine cu prima generatie Volvo C70 coupe.
    0 0
  • bog_miitaru
    audi
    cu siguranta audi in ultimii ani a facut performante uluitoare in ceea ce priveste designu-l, mie mi se pare cea mai reusita masina din ultimii ani in ceea ce priveste motorizarea si desig-nul o combinatie perfecta intre sport si lux tineti-o tot asa k le dati h-sul la toti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru