Saab 9-3 2007: Simplificare

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 12.06.2006
Mult criticatele butoane si comenzi marunte de pe plansa de bord a actualului 9-3 vor fi schimbate pentru viitoarea generatie, printr-un proces de simplificare cu bun gust.

Presa internationala a publicat o fotografie a interiorului viitoarei generatii a modelului Saab 9-3, care va fi lansata in 2007. Iar in conditiile in care stim foarte bine ca Saab sunt foarte atenti la cine conduce masina, nu la cine o priveste mergand pe strada, instantaneul devine foarte interesant.

Designul nou al plansei de bord include instrumentar redesenat, pornind de la partea centrala unde controlul climatizarii este format acum din selectoare circulare si nu din cateva zeci de butoane, ca in cazul generatiei actuale. Imediat deasupra gasim noul sistem de navigatie, cu un display mai mare si mai bine asezat.

In loc de concluzie, trebuie spus ca multe dintre elementele din jurul soferului pot fi gasite si pe alte modele ale grupului GM. Bineinteles, este vorba de modelele de varf de gama, pentru a nu murdari idealul Saab: acela de a ramane una dintre singurele marci care isi pastreaza linia traditionala.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru