Saab 9-3 Cabrio, garat in gheata

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 23.02.2007
Saab a construit un garaj de gheata in ICEHOTEL pentru a-si prezenta intr-un mod inedit modelul 9-3 Cabrio.

Pentru a celebra implinirea a 60 de ani de existenta in industria auto, suedezii de la Saab au organizat un eveniment inedit.

Nordicii si-au expus modelul 9-3 Convertible intr-un bloc de gheata amplasat in ICEHOTEL, un hotel permanent din gheata si zapada, amplasat in localitatea Jukkasjarvi, situata la 200 de km de Cercul Polar. La prima vedere, Saab 9-3 Convertible pare a fi introdus intr-un bloc de gheata, dar adevarul este ca s-a construit un garaj special din 60 de blocuri de gheata extrase din raul Torne, care trece prin apropierea hotelului.

Structura garajului din gheata cantareste nu mai putin de 30 de tone. Circa 500 de invitati speciali vor participa la evenimentul oficial, organizat de Saab in data de 18 martie.

Comentarii (3)

  • florin223
    ce chestie... altceva nu mai aveau de facut??? il puteu expune langa un passat un volvo sau un audi shi tot iesea in evidenta ! asta cu gheata nu are nici o smecherie
    0 0
  • ahaha
    ii era frica sa nu iasa in evidenta volvo daca le aseaza una langa alta!...
    0 0
  • Saab
    N-ati inteles nici unul.
    Pornirea la rece si instalatia de climatizare , asta vor sa arate !
    Si sa stiti ca au ce arata !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru