Saab 9-3 de 802 cai

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 12.03.2007
Cand suedezii se pun pe tuning, modelele scandinave se transforma in adevarati demoni. Acesta este si cazul noului 9-3 Wargia.

Desi imaginea suedezilor de la Saab nu este una foarte sportiva, o casa de tuning scandinava a vrut cu tot dinadinsul sa schimbe aceasta parere generala despre modelele nordicilor.

Noul Saab 9-3 Wargia dispune de 802 cai putere, principalul motiv fiind marirea cilindreei, a sistemului de racire, schimbarea carburantului si adaugarea unei turbine de mari dimensiuni care isi face treaba perfect. Mai mult, noul model dispune de un sistem de tractiune integrala care contribuie din plin la performantele dinamice ale exemplarului demonizat 9-3.

In habitaclu nu a ramas nimic din ce exista la inceput. Schimbarile drastice, direct proportionale cu performantele, includ rigidizarea caroseriei, minimizarea elementelor de confort si sistemul de franare foarte dezvoltat.

Comentarii (7)

  • noname00
    ar fi putut realiza aceasta masina fara sa copieze spoiler-ul de la E46 M3 ....
    0 0
  • e beton
    nu mai carcotitzi, mai! e f tare masina! ii flateaza pe M3 daca copiaza, asta-i tot. daca te uiti printr-un fund de sticla parca ar fi un logan.... ptiu, na, ca m-am molipsit de la voi! hai sa vb despre logan cand vine in stire doar. green?
    0 0
  • twingo121675
    asta da motor
    si saab e o masina buna si destul de rara prin oras
    1 0
  • AudiRules
    hahahha
    Ce-i mah va ţîţîie ca va da fum unul cu un Saab la bmw?? Carcotasilor! Lasa bah, stati linistiti ca ca sunt putini cei care cumpara Saab, e doar pentru cunoscatori.
    1 0
  • AndreiRN
    ????
    Si totusi as vrea sa stiu capacitatea motorului si ce fel de combustibil folosesc si presiunea aerului la intrarea in admisie pt a intelege aceasta putere extrem de mare.
    Daca motorul este inca unul "mic" atunci puterea vine din turatie si o compresie fff ridicata ceea ce implicit inseamna componentele in miscare extrem de modificate si din pacate o uzura prematura. Hmmm, un motor care sa te tine 10000km poate.
    0 0
  • cristi
    saab...
    saab este o masina exclusivista...nu e bucurestiul plin de ele...tot respectul pentru soferii de saab!acum ca s-a introdus noul suv saab astept sa vad strazile pline de el..ca deh..in romania avem nevoie de suvuri...avem drumuri mari..locuri de parcare multe...ce naiba :D
    0 0
  • Caraghiosu'
    @AndreiRN te inseli.,.,pitzin.,.,.sa zis ceva de marirea cilnindreei.,.,ceea ce inseamna ca de la motorul de 28 aero.,.,a urcat putzin.,.,suficeant.,.,un motor destun de mare.,.,.,mai spunde ceva si de sistemul de racire.,.,.,.,ar fi culmea sa faca o masina care sa ruleze in jur de 10000 km.,.,ar fi chiar aiurea.,.,.,io detzin un asrfel de model.,.,adica un saab 9-3 standard.,.,modelu din 2005.,.,.,si nici macar prin cea mai deformata sticla nu arata ca un logan.,.,insaa.,.,asta nu e decat parerea mea.,.,nu contrazic pe nimeni.,.,
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru