Saab pregateste 9-4X

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 02.08.2006
Era SUV-ului Saab 9-7X – prea putin vazut in Europa –apune. Incepand cu 2010, suedezii vor fabrica un CUV, care se va numi 9-4X.

Jay Spenchian, managerul general al celor de la Saab USA, a declarat ca Saab planuieste schimbarea SUV-ului 9-7X (foto) cu un CUV, denumit, dupa toate probabilitatile, 9-4X. Noul model ar urma sa apara pe piata pana in 2010.

Spenchian nu a vrut sa vorbeasca insa despre platforma de asamblare a noului model, insa zvonurile arata ca noul CUV va fi construit pe aceeasi baza cu a noului Cadillac CUV (care se pare ca va fi denumit BLX), model destinat pietelor europene. Ambele vor fi asamblate la uzina Saab din Trolhattan, Suedia, unde deocamdata se fabrica modelele Saab 9-3 si Cadillac BLS.

Viitorul Saab 9-4X va fi disponibil la un pret cu putin mai ridicat decat cel al lui 9-3 si va fi unul dintre modelele pe care va debuta noua linia de stil Saab, inaugurata odata cu conceptul Aero X.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru