Saker a lansat modelele RapX şi Sniper

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 24.10.2010
Constructorul olandez Saker a lansat două modele noi concepute special pentru circuit. Acestea poartă denumirea de RapX şi Sniper, iar preţul unui exemplar este de aproximativ 50.000 euro.

Saker, un constructor olandez de maşini pentru competiţii, a lansat săptămâna aceasta două modele noi, botezate RapX şi Sniper. Cele două maşini pregătite de olandezi au fost concepute special pentru circuit, iar oficialii companiei se gândesc să producă şi o versiune pentru şosea.

Saker RapX şi Sniper sunt propulsate de motorul de 2.0 litri boxer de provenienţă Subaru, iar preţul unui astfel de exemplar poate ajunge la 50.000 de euro. Cele două modele olandeze vor intra în producţia de serie şi vor fi comercializate doar în Europa, în ciuda faptului că oficialii companiei plănuiesc şi o lansare internaţională.

Via | Saker

Comentarii (1)

  • Fascinanta Olanda
    Olanda e fascinanta! Pe un teritoriu cat judetul Sibiu si cu o populatie de 6 milioane de locuitori tara asta e printre primele in lume in zeci de domenii. Jos palaria!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru