Sandero Stepway, lansat in Argentina: 13.500 de euro

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 01.12.2008
Versiunea cu look off-road a lui Sandero se lanseaza in Argentina la un pret de 13.500 de euro.

Sandero Stepway, crossoverul sud-american care are la baza primul model cu arhitectura hatchback construit la Mioveni, se lanseaza in Argentina. Normal, modelul va fi vandut in statul sud-american sub sigla Renault.

Diferentele tehnice dintre Sandero si Stepway sunt facute de suspensiile ceva mai intarite ale versiunii cu look off-road si prin inaltarea garzii la sol. La nivel estetic, aparitia unor panouri din plastic, a unor scuturi, a unui bull-bar si a unor insertii cromate fac diferenta fata de Sandero-ul clasic.

Motorizarile lui Sandero Stepway vor fi, in mare, aceleasi cu cele regasite in lista de optiuni ale lui Sandero. Este vorba de doua propulsoare, 1.6 de 105 CP si 1.5 dCi de 65 CP, ambele cuplate unei cutii de viteze manuale cu cinci rapoarte. Sandero Stepway nu va dispune de tractiune integrala.

Sandero Stepway va avea in Argentina doua niveluri de echipare, Confort si Luxe. In standard, posesorii modelului se vor putea baza pe dublu airbag, aer conditionat, computer de bord, proiectoare de ceata, geamuri electrice pe fata si volan reglabil pe inaltime.

Pretul de pornire din Argentina pentru versiunea 1.6 105 CP Confort este de 57.670 de pesos (aproximativ 13.500 de euro), Sandero Stepway urcand pana la 71.560 de pesos (16.500 de euro) pentru varianta de echipare Luxe si motorizare diesel dCi de 1.5 litri.

Renault nu a confirmat inca oficial o eventuala lansare a lui Stepway in Europa.

via | Terra

Comentarii (32)

  • ala_rau
    pt luzeri
    un pret prea mare pt o berlina ridicata putin......slabutz slabutz si prea scumpa pt ce dotari are
    0 0
  • plumbiX
    Degeaba
    Degeaba arata masina asa daca nu au fost in stare sa-i puna tractiune integrala.
    0 0
  • Top Gear
    foarte frumos, raport pret-calitate excelent!
    0 0
  • ady27tdi
    Versiune de off road .. dar fara 4x4 ..
    0 0
  • last man standing
    ... cred ca e vb totusi de motorul 1.5 dCi de 85, nu de 65 cp... ! Hai sa fim seriosi ...!
    0 0
  • gigilica
    look
    daca cititi mai bine articolul se spune ca are ”look off-road” deci NU ESTE off-road. Cititi, ganditi si apoi scrieti
    0 0
  • lol
    lol au pus niste arcuri de tren si gata are look de off-road
    0 0
  • bubblegum
    pai da ...
    cu ceva bani in plus iti cumperi 2 sandero clasic , asa ca sa taca si nevasta din gura ... imi place cum arata.
    0 0
  • tare
    ce tare...masinuta din poze are claxon pe volan si satelit de comanda pentru sistemul audio...la noi oare de ce nu se poate asa:((
    0 0
  • dadada
    Da ! Arata bine , iar raportul pret/calitate , ca intotdeauna la Renault , EXCELENT ! Ar fi buna una cu tractiune integrala..........normal ca ar fi mai scumpa......totul se plateste.
    0 0
  • tare
    sunt curios cum trage 1.6 -65 cai rahatu :))) praf acelas kkt de interior scuzati mi limbajul dar alte cuvinte nu gasesc la adresa chestiei asta...
    0 0
  • Adrian
    Varza
    Sandero in versiunea normala nu are stabilitate aproape de loc in curbe ... acuma ca e mai ridicata va dati seama ce s poate intampla ...
    0 0
  • Scumpa pentru ce ofera !
    Scumpa pentru ce ofera...un 4x4 ar fi salvat situatia.
    0 0
  • Imi place dar...scumpa...
    0 0
  • Unu care da cu tunu
    Arata interesant ...
    dar mai bine imi cumpar un ML 320 din 2000 , ca e mai sigura si mai buna decat cotetzul asta.
    0 0
  • O porcarie
    Renault tot incearca prin tarile mai putin dezvolatate sau cu o economie slaba sa se lanseze cu un automobil la un pret cica redus!!! ma rog, chiar nu este ieftin, este o masina urita si inca nu am inteles unde se produce masina comercializata in Argentina? probabil in Brazilia, tara de origina a lui logan si a lui sandero! oricum masini slabe, un pret corect pentru ele, 4000 de euro cu toate optiunile! atit merita aceste masini!
    0 0
  • geaba
    parca e renault scenic .... pauza la capitolul progres ... design de peste 10 ani ... invechit
    0 0
  • gogulescu
    ;))
    urata cu crengi =))
    0 0
  • Cristi A
    Suzuki SX4
    Fratilor faceti o comparatie cu Suzuki SX4 ca dotari si mai ales ca pret! Apoi laudati daca mai puteti sandilaul asta.
    0 0
  • BogdanM
    enorm de scumpa
    La 16500e mi se pare aberant.Mai scump decat WV Golf VI !!! noua octavia!!,megan,lancer... la pret cu Hyundai Tucson! haha. Eu cred ca cei de la renault urca usor usor preturile se vada pana unde poate ajunge prostia unora ,numita in termeni mai economici limita de suportabilitate.In fine afacerea lor si banii ... "p_ _ _ _ _ _ adica cumparatorilor".Nu ca ar fi ceva regasit numai la renault dar ei incearca asta fara nici un design,motorizare sau material deosebit.
    0 0
  • hmmm
    arata bine ... c sa zic ... mult prea scump ... mai ales k nu are 4x4 ... in rest ... o'm vedea cum se cumpara sh cum se comporta ... numai bine ... sh cel care a zis k isi ia ... nush ... ml200 .. oricum ... cva de pe la mercedes ... knd o avea bani pt el ... sa il ia sh sa dea manelele mai incet ... k sh asha ne polueaza fonic
    0 0
  • Doamne...cat de urata e masina asta....cum poate sa placa cuiva Sandero sau carutele de masini pe care le face Dacia. Cum draq sa nu fie masini ieftine daca sunt carute facute din tabla....iar design-ul provine cred din schitele cele mai prost facute din zilele cele mai proaste a unui designer.
    0 0
  • scummp,scump dincolo era mai eftin
    0 0
  • pffff ce pret
    cu 13500 imi iau din romania gata inmatriculat passat din 2001-2004 , A6 , A4 .. 1.9 tdi (best diesel ever) .. si sunt de 100 de ori mai sigure mai stabile , mai durabile mai confortabile si tot ce mai vreti voi ..
    0 0
  • pret mai mare pt ce ? nu tu ESP, nu tu frane disc pe spate etc etc. bani mai multi pt aceasi masina cu o garda la sol mai mare si cu unele modificari de plastic , e ridicol
    0 0
  • Corbul
    Festival de comentarii idioate
    Celor care scriu imbecilitatile de mai sus: are careva dintre voi idee care sunt preturile pe piata auto din Argentina ca sa puteti aprecia daca masina este scumpa sau nu in raport cu alte modele similare?

    Dedicatie speciala lui Soryn: Nu stiu ce legatura are piata din Argentina cu intentia ta de a-ti cumpara toate masinile alea de care spui insa eu iti doresc sa ti le iei pe toate...
    0 0
  • anticorbu
    pt "profesoru" corbu
    CORBULE, ciocu mic nu te mai da grande ca argentina nu-i germania, iar sandero ii la fel fie ca ii zice renault acolo
    0 0
  • Corbul
    baietasului de mai sus
    Incearca sa scrii mai incet, eventual folosind si un dictionar al limbii romane... Deocamdata ai nota 2 pentru logica. Stai jos!
    0 0
  • ha ha h a
    ha ha ha
    Pentru noi e cam scumpa,ptr. Argentina poate nu...si nu are tractiune integrala...daca ar avea,cine stie cat ar consuma in plus;unora le place,altora nu;unii au ajuns la struguri,altii nu.Am logan diesel de 3 ani si e O.K,n-am avut probleme...singura problema,sunt mecanicii din service,de la revizia masinii,care,"ATENTIE"=valabil la orice masina,trebuie sa fiti cu ochii pe ei,ca daca nu sunt neseriosi si nu-si fac treaba cum trebuie...si repet masinile Dacia :logan,sandero,sunt masini normale de familie,nu de maniaci,un pic cam scumpe,dar bune...si marca renault e printre cele mai vechi din lume;si cunosc multi care spun ca renault nu e buna,dar juma de oras merge cu laguna;si mai e unu care voia BMW si si-a luat clio simbol,cand a auzit cat consuma BMW si ce probleme poate avea un BMW(pompa,motor capsat).Nu vreau sa fiu rau si mie mi-ar place un BMW,dar intre vis si realitate e...totusi diferenta si totusi e bun loganul,va spun eu sigur...Pa
    0 0
  • marius
    Ho cu tata
    sandero cu arcuri.....ha ha ha .....cata caterinca frate... 13.000 de euro.....pentru tabla pe 4 roti. trebuie sa ai "COJONES" sa iti iei o masina ca asta si sa faci of-road cu ea.....ha ha ha.....saracii argentinieni....pe cine au suparat oare?....ha ha ha
    0 0
  • stepway
    am hyundai i 30 ,1,4 l, 109 cp. (16 valve),abs,esp ,ebd..,geamuri electrice(4),computer bord,airbeg-uri inclusiv cortina ,jenti aliaj, clima,volan si schimbator imbracat piele,etc .Pret ? 13800 euro cu tva inclus. Ce spuneti de raport pret-calitate ? dar este doar masina coreeana! Apropo : comportament la drum excelent (directie ,stabilitate,frinare).
    0 0
  • stepway
    am hyundai i 30 ,1,4 l, 109 cp. (16 valve),abs,esp ,ebd..,geamuri electrice(4),computer bord,airbeg-uri inclusiv cortina ,jenti aliaj, clima,volan si schimbator imbracat piele,etc .Pret ? 13800 euro cu tva inclus. Ce spuneti de raport pret-calitate ? dar este doar masina coreeana! Apropo : comportament la drum excelent (directie ,stabilitate,frinare).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru