Se naste peste exact 9 luni!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 15.12.2006
Au ramas fix noua luni pana la lansarea noului Fiat 500. Constructorul italian a lansat cu aceasta ocazie un concurs absolut inedit, dedicat viitoarelor mame.

Echipa de creatie de la Fiat isi mai face o data datoria. Profitand in stil propriu de cele exact noua luni care au mai ramas pana la prezentarea oficiala a noului Fiat 500, italienii au publicat un afis publicitar care surprinde o "ecografie" facuta cu noul "copil" al marcii, mesajul fiind mai mult decat clar: "Vine in noua luni!"

Cu aceasta ocazie, constructorul italian a initiat un concurs foarte interesant, dedicat viitoarelor mame care vor naste exact in ziua prezentarii oficiale a noului model (15 septembrie 2007). Astfel, daca acestea se inregistreaza pe site-ul oficial al modelului (pe cxare il gasiti AICI) si aduc pe lume un copil in ziua lansarii lui Fiat 500, au sansa de a primi cadou din partea italienilor un exemplar al noului model.

Concursul se adreseaza viitoarelor mame din aproape 50 de tari din lume - printre care si Romania - astfel ca aceasta seara se anunta deja una fierbinte in Europa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru