Se pregateste A5 Cabrio

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.02.2007
La numai cateva zile dupa lansarea coupe-ului A5, se zvoneste ca Audi pregateste si varianta decapotabila a modelului.

Proaspata lansare a modelului A5 a generat multiple zvonuri despre intentia Audi de a pregati si o varianta cabriolet a acestui model. Englezii de la Motorauthority au creat o varianta prelucrata digital a modelului asteptat in urmatoarele 12 luni. A5 Cabriolet va intra in productie alaturi de deja lansata versiune hard top, la uzina din Neckarsulm din Germania si se pare ca va inlocui actualul A4 convertible.

Spre deosebire de rivala Serie 3 de la BMW, A5 va adopta un acoperis soft-top mai putin costisitor si cu dimensiuni de depozitare mai mici. Se asteapta ca masina sa fie propulsata de motorizari asemanatoare cu cele al coupe-ului, adica toata gama de motoare TDI si FSI, cu o putere intre 170 si 265 de cai. Vor exista si versiuni de performanta caracteristice Audi: S5 si RS5.

In prezent, se zvoneste ca Audi lucreaza la mai multe modele decapotabile, inclusiv un roadster de performanta cu motor frontal.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru