Seat a lansat noul Ibiza in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 27.06.2008
Cea de-a patra generatie a modelului Ibiza va avea un pret de pornire in Romania de 12.689 euro cu TVA.

SEAT a lansat ieri in Romania noua generatie a modelului de clasa mica Ibiza, disponibila cu trei motorizari pe benzina si cu una diesel, preturile fiind cuprinse intre 12.689 si 18.672 euro cu TVA.

Seat Ibiza va fi disponibila in trei versiuni de echipare, iar cea de baza va include dotari precum ABS, airbag-uri frontale si laterale de tip cortina pentru sofer si pasagerul din dreapta, aer conditionat si geamurile electrice.

Cele trei motoare pe benzina, de 1.2 litri si 70 CP, 1.4 litri si 85 CP si de 1.6 litri si 105 CP vor putea fi cuplate la o cutie de viteze manuala cu cinci trepte.

Seat Ibiza va fi disponibila si intr-o versiune diesel de 1.9 litri si 105 CP. Noul Seat Ibiza se bucura in primul rând de beneficiile asigurate de noua platforma tehnica, având atât ampatamentul, cat si ecartamentul mai mari generand caracteristici aerodinamice superioare.

In acelasi timp, Ibiza isi extinde parametrii de confort si siguranta cu senzorii de parcare si proiectoarele cu functie cornering, precum si cu noul sistem de airbag-uri.

Via | Seat /Foto: Freelancer

Taguri: Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru