Seat Altea Freetrack 4x4 Concept

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 06.03.2007
Seat a prezentat in aceasta dimineata conceptul Altea Freetrack 4x4, viitorul model Altea Crossover.

Seat a prezentat in aceasta dimineta Altea Freetrack 4x4 Concept, viitorul Altea Crossover.

Conceptul Altea Freetrack este dotat cu sistemul de tractiune integrala 4WD de la Volkswagen si propulsorul 2.0 TFSI de 240 CP, disponibil pe Leon Cupra. Prin acest prototip, producatorul spaniol trece in segmentul designului 4x4 si-al vehiculelor cu tractiune integrala.

Desi Seat va trece pe segmentul 4x4, mult asteptatul design inovator nu a venit, Freetrack aratand ca o Altea hatchback cu dimensiunile marite.

Seat a anuntat ca productia de serie a lui Altea Freetrack 4x4  va aparea foarte curand pe piata.

Comentarii (6)

  • Frank SF
    seamana cu Scenic RX4...
    ... dupa succesul lui Renault cu Scenic RX4, astia reiau acuma aceeasi tema... de ce ar avea mai mult succes ?!
    0 0
  • vlad s
    altea 4x4 = logan 4x4
    hibridurile astea sunt al naibii de urate!!
    0 0
  • NUUUU !!!!
    NUUU SEAT, NUUU. Bai astia fac fasini superbe dar cu crossover-ul asta dau cu bata-n balta. Stopurile alea de pe Altea XL sunt hidoase, nu stiu ce-a fost in capul lor. Trebuia sa le pastreze pe cele de pe Altea normal.

    Astept un SUV super sexy de la Seat, sper sa nu dezamageasca !
    0 0
  • AndreiRN
    Imi place
    Mie imi place cum arata. Are anumite lini unice. Motorul fortat ar fi singura problema. Un astfel de motor are o viata scurta.
    0 1
  • sebike
    cool
    ce hibrid mah tu esti analfabet rau de tot tu faci de rusine tara asta.tu sti ce inseamna o masina hibrid macar.dute in tri.mesajul asta se refera la:vlad s
    0 0
  • LucianE
    Un sfat
    Masina nu e chiar hidoasa, dar nu poate scapa de imaginea de "SUV improvizat". In plus, inaltimea foarte mare te face sa te temi de rasturnare. Mi-as permite sa dau un sfat producatorilor care mai vor sa dezvolte asemenea masini: daca tot n-aveti bani sa dezvoltati un 4x4 de la zero si vreti sa faceti un crossover pornind de la un model de strada deja existent, macar folositi un model standard break sau hatchback, nu un monovolum deja foarte inalt! Daca veti compara "succesul" lui Renault Scenic RX4 cu cel al lui Audi Allroad, Subaru Outback sau Skoda Octavia Combi 4x4, veti vedea si de ce!
    P.S. Daca in loc de Altea XL ar fi folosit ca model de plecare Toledo su chiar Leon, alta ar fi fost imaginea! Atunci chiar ar fi fost "Auto emocion"!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru