Seat asigura flota auto pentru presedintia Uniunii Europene

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.02.2010
Seat va pune la dispozitia oficialilor spanioli, care detin presedintia Uniunii Europene pana in iunie 2010, o flota de 230 de automobile, compusa din Exeo, Alhambra si Altea XL.

SEAT a dat publicitatii un comunicat in care anunta ca modelele sale au fost alese pentru transportul oficialilor spanioli care se vor ocupa de presedintia Uniunii Europene. Mai exact, vreme de sase luni, atat cat va dura mandatul Spaniei in fruntea Uniunii Europene (1 ianuarie - 30 iunie), oficialii vor avea la dispozitie o flota de modele Seat, care totalizeaza 230 de exemplare.

Flota prezidentiala pe care o va conduce echipa primului-ministru spaniol Zapatero cuprinde 100 de unitati Exeo, 60 de exemplare Alhambra si 30 Altea XL. Restul de 40 de unitati nu se cunosc inca, Seat preferand sa nu declare nimic momentan, ceea ce ne trimite cu gandul la posibilitatea de a vedea viitorul Ibiza ST in plutonul oficial.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • Bravo Seat
    Bravo Seat! Pentru posesorii de seat, va invitam sa va alaturati clubului nostru pe www.clubseat.eu
    11 3
  • cred ca le dau aproape gratis
    Avand in vedere ca nu cumpara nimeni asa ceva, macar isi fac si ei reclama :) :) :)
    2 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru