Seat este lider de vanzari pe piata din Spania

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 05.08.2009
Vanzarile Seat din Spania au crescut cu 34% in timp ce piata spaniola a crescut cu 16%. Cele mai populare modele sunt Ibiza, Leon si noul Exeo.

Producatorul spaniol SEAT este lider de vanzari pe piata interna, dupa ce a reusit sa creasca cu 34% in decursul lunii iulie. Nu mai putin de 10.987 modele Seat au fost inmatriculate in luna iulie, facand producatorul spaniol sa fie singura marca cu o cota de piata de peste 10%. Pe langa asta, Seat a reusit sa vanda peste 50.000 unitati in primele sase luni ale acestui an, devansand toti competitorii sai directi.

Seat a vandut atat automobile destinate transportului personal, cat si modele care vor fi folosite in flotele unor companii sau modele pentru companiile de inchiriat masini. Cele mai populare modele Seat au fost Ibiza si Leon, iar noul Exeo a fost unul dintre surprizele placute inregistate de spanioli in materie de vanzari.

Via | Automedia

Taguri: Seat, Spania, vanzari

Comentarii (6)

  • E ca si cand ai spune ca Dacia e lider in Romania sau VW e lider la vanzari in Germania. Doh!
    7 2
  • Stelian Opincariu
    am avut ocazia sa testez un Seat Leon ,de la un amic care in cele din urma si l-a schimbat cu un Bmw Z8 , si am ramas placut surpins de finisajul superior tipic nemtesc pentru o masina spaniola. Viva Seat!
    2 9
  • ce dracu scrii mah ?:))) SEAT E TOT NUMAI PLASTIC !!!
    7 0
  • chryss
    ce tot vorbesti CS-ule?, singurul bord admirat de tine este cel de Dacia 1300 care iti inspira finete, am impresia ca nu prea stii pe ce lume traiesti, probabil ca nu ai mai vazut interioare si la restul automobilelor produse in zilele noastre sau poate ca nu stim noi, poate tintesti la vreun AstonMartin, nu?, plastic este peste tot, vb de auto accesibile noua, depinde doar de finisaje si calitate asa ca...ce dracu scrii mah?:)))
    0 6
  • Dragos
    Domnu' Opincariu, pai daca Seat e super lux in acceptiunea dumitale, inseamna ca la ogoare acolo, la matale, singura masina condusa a fost cel mult un IMS !? In rest, tractiune cabalina cat cuprinde.
    4 0
  • PLASTIC CASANT
    Duceti-va in showroomurile seat ! bateti in bord si o sa ziceti ca bateti in lemn... daca le ceri bord tip slash, se uita la tine ca la un extraterestu !
    "aaa... pai sa stiti ca nu avem pe stoc, dar va putem oferi... bla bla"
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru