Seful Toyota vrea un low-cost mai ieftin

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 17.09.2007
Katsuaki Watanabe a declarat ca prototipul iQ ar trebui sa fie mai ieftin decat se preconizeaza in prezent.

Toyota a prezentat la Frankfurt noul concept mini iQ . Presedintele niponilor, Katsuaki Watanabe, a condus acest prototip si s-a declarat multumit de designul masinii, dar a subliniat ca versiunea concept nu prefigureaza un model low-cost , asa cum era planuit.

Astfel, Watanabe a dat dispozitii sa se faca unele modificari pentru ca versiunea de serie sa poata iesi pe piata la un pret redus, mai ales pentru pietele emergente cum ar fi cele din Rusia, Brazilia, India sau China.

Boss-ul de la Toyota a strambat din nas dupa ce a testat prototipul, spunand ca era mai era loc de imbunatatiri, dar a admis ca versiunea low-cost, asteptata in jurul sumei de 5000 de euro, nu va beneficia de nivelul de calitate si siguranta pe care niponii l-ar dori sa-l ofere.

Toyota va lansa un model low-cost bazat pe conceptul iQ, si in Europa, dar acesta nu va costa sub 5000 de euro.

Comentarii (4)

  • Marius
    da
    da si va fi scuter! :))))
    0 0
  • da 5000 de euro pt o masina de 2 locuri ca mai pun o mie si imi iau spark
    0 0
  • AndreiRN
    Frumos
    Frumos si interesant titirezul de la Toyota. Nu este o masina cu care sa faca profit dar cu care se poate atrage clinti pt cea de-a doua masina noua. Daca esti multumit dupa 3-4 ani de asa masina vei evolua la o Corolla, Celica sau de ce nu Camry.
    0 0
  • what?
    ce-i cu buburuza asta?mm,n-am ce zice,are ceva aspect comercial,da in rest nu as da 5000euro pe asa ceva.mult mai bun un Sandero ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru