SEMA Las Vegas: Linie speciala Lexus

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 28.09.2007
Divizia de lux Toyota va aduce la Salonul de Tuning din Las Vegas o linie speciala de accesorii si echipamente pentru gama sa.

Lexus a anuntat, printr-un comunicat oficial, ca va prezenta la Salonul de tuning si accesorii SEMA din Las Vegas (cu incepere din 30 octombrie), o linie de echipament sperial pentru modelele sale. Desi Lexus nu a dat mai multe detalii, se pare ca noul pachet va fi unul in stilul S-Line de la Audi sau M de la BMW.

Noua linie de performanta va completa la SEMA oferta lexus, care va prezenta noua proiecte speciale produse de tuneri americani pe baza actualei game a diviziei de lux a celor de la Toyota.

Lexus a adaugat on comunicatul oficial si faptul ca toti cei prezenti la SEMA vor putea incerca intr-un drive test noul IS-F, cei 400 de cai stand la dispozitia celor care isi doresc senzatii tari la bordul unui model top class. Daca aveti drum prin las Vegas la inceputul lunii noiembrie, nu ezitati sa va inscrieti.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru