"Semnul Alfa": expoziţie aniversară Alfa Romeo

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 25.09.2010
Oficialii Alfa Romeo au organizat o expoziţie cu ocazia împlinirii a 100 de ani de existenţă. Aceasta se numeşte "Semnul Alfa" şi se desfăşoară între 24 septembrie şi 10 octombrie în Milano.

Anul acesta, constructorul italian Alfa Romeo sărbătoreşte 100 de ani de la înfiinţarea companiei. Oficialii brandului italian au organizat o expoziţie botezată "Semnul Alfa" (Il segno Alfa) care se desfăşoară între 24 septembrie şi 10 octombrie la Triennale di Milano.

Prin intermediul acestui eveniment, oficialii Alfa au dorit să arate importanţa brandului în viaţa culturală, politică şi socială a italienilor de-a lungul celor 100 de ani de existenţă. De asemenea, expoziţia vorbeşte depre un secol de tehnologie, inovaţie, stil şi performanţă. În plus, organizatorii nu vor doar să impresioneze prin modelele expuse, ci doresc ca vizitatorii să înveţe câte ceva şi despre istoria Alfa Romeo.

Maşinile vor fi însoţite de o serie de fotografii, articole din publicaţiile locale şi chiar scene din filme sau documentare. Cei prezenţi la expoziţie vor putea admira modelele produse înainte de Primul Razboi Mondial. De la Corsa 1911, care producea 15 cai putere, vizitatorii vor înainta în istorie şi vor admira 159 Alfetta Grand Prix, model care domina lumea F1 în 1951. Expoziţia se va incheia cu noul Alfa Romeo Giulietta, model care reprezintă "o continuare naturală a unui secol de stil şi cultură Alfa".

Via | Motori

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru