Seria 1 Limited Sports Edition

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 26.01.2007
Germanii de la BMW au lansat un pachet special sport destinat Seriei 1. Printre componente se regasesc multe din cele aflate pe versiunea M.

Desi versiunea cu trei usi a lui BMW Seria 3 a fost prezentata deocamdata doar in fotografii, modelul in sine putand fi admirat pe viu pe pietele noastre in curand, germanii a dezvoltat deja o varianta supersportiva a acesteia (si nu numai, versiunea cu cinci usi putand fi de asemenea imbogatita estetic). Limited Sports Edition va fi limitata la doar 2000 de exemplare.

Vor fi disponibile: plafon nuantat antracit, jante de 18 inch cu pneuri 205/45 pe fata si 225/40 pe spate. In plus, direct din pachetul M: caroserie M, sistem aerodinamic M, terminal de evacuare cromat, volan M din piele si binecunoscutele embleme M. Pretul acestui pachet optional este de 4.660 de euro pentru 118i si 118d si de 4.560 de euro pentru 130i.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru