Seria 7 Exclusive Editions

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 17.07.2006
BMW Seria 7 este o masina pe care si-o pot permite doar numele mari. Ei bine, exista nume si mai mari, pentru acestia existand acum patru versiuni exclusive ale modelului.

Lansata in 2001, Seria 7 de la BMW a deceptionat in prima faza prin designul sau inedit, unele voci afirmand chiar ca aspectul calitativ lasa de dorit. In aceste conditii, facelift-ul din 2005 a adus un aer nou, mult asteptat de iubitorii marcii in general si de cei ai modelului de top al gamei BMW in special. Astazi, constructorul german face un pas inainte prin prezentarea a patru versiuni speciale botezate Exclusive Special Editions, care se diferentiaza una de alta prin cele doua nuante exterioare (Carbon Black si Stratus Grey), prin noile aranjamente coloristice interioare (Ecru si Gold) dar si prin enormele jante din aluminiu de 19 inch.

BMW afirma ca noile culori pentru caroserie sunt exclusive si vor ramane in “proprietatea” Seriei 7 Exclusive Edition, distingandu-se printr-o stralucire si o profunditate unice. Aceeasi poveste si in cazul noului set de jante cu design elegant si cu 10 spite care se lipesc perfect de personalitatea Seriei 7. Ele sunt montate pe roti de dimensiunile 245/45 in fata si 275/40 in spate.

La interior, unde detinatorul unei astfel de limuzine trebuie sa simta cu adevarat confortul unei ambiante exclusive, BMW ofera tapiterie din piele Merino, un volan bicolor asortat nuantei din habitaclu, covorase cu margini din piele de asemenea asortate, finisari Piano Point Black si Ash Grain Dark pentru plansa de bord si un plafon tapitat cu Alcantara, acesta din urma fiind special conceput pentru versiunile 760i si 760 Li.

Comercializarea noilor versiuni Seria 7 va incepe in toamna acestui an, tarifele pentru kitul Exclusive urmand sa coste intre 7500 si 10900 de euro, in functie de aranjamentele exterioare si interioare dorite.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru