Shakira - Seat, parteneriat caritabil

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 28.11.2006
Shakira si Seat vor colabora pentru a ajuta copii din America Latina. Artista a devenit noua imagine a companiei spaniole.
Una dintre cele mai mari voci ale muzicii mondiale actuale, Shakira, castigatoare a numeroase premii Grammy, Latin Grammy, MTV, European MTV, Latin MTV Billboard, American Music Awards si Echos, a semnat un parteneriat cu Seat prin care producatorul spaniol ii sponsorizeaza turneul european din 2007, “Oral Fixation”.

Turneul va dura trei luni si va incepe la 25 ianuarie, in Hamburg (Germania), va strabate mai mult de zece tari europene, iar concertele vor fi gazduite in unele din cele mai cunoscute orase din Europa. Prin acest parteneriat, Shakira devine imaginea Seat in intreaga lume.

In urma acestui eveniment artista a declarat: ”Sunt incantata ca Seat este sponsorul principal al turneului european «Oral Fixation» pe care il voi efectua in 2007. Asocierea cu o marca atat de dinamica si cu un spirit real este o adevarata placere. Mai mult, sustinerea pe care Seat o va acorda fundatiei mele va asigura mai multe oportunitati educationale si resurse de hrana pentru copiii din America Latina”.


Asadar, Seat va sustine eforturile umanitare conduse de columbianca Shakira prin fundatia Pies Descalzosm si va sustine implicarea vedetei in activitatile caritabile, de ajutorare a copiilor stramutati si a celor lipsiti de drepturi civile in urma conflictelor din America Latina.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru